Sluiten

Categorieën

Filters
  Categorieën

  WILD-Pharma

  WILD-Pharma, toegewijd aan uw leven sinds 1932 Sinds de oprichting in 1932 heeft Wild-Pharma (Dr. Wild & Co. AG) zich toegelegd op de gezondheidszorg en het welzijn van mensen in hun dagelijks leven met zijn portfolio van geneesmiddelen, mondverzorgingsproducten, cosmetica, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.  Wij zijn een onafhan Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  WILD-Pharma, toegewijd aan uw leven sinds 1932Dr. Wild logo

  Sinds de oprichting in 1932 heeft Wild-Pharma (Dr. Wild & Co. AG) zich toegelegd op de gezondheidszorg en het welzijn van mensen in hun dagelijks leven met zijn portfolio van geneesmiddelen, mondverzorgingsproducten, cosmetica, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen. 

  Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf met wortels in de regio Basel in Zwitserland. We zijn toegewijd aan onze lokale productie en maken een groot aantal van onze producten in onze eigen fabriek in Muttenz, Zwitserland . 

  Wij verkopen en verkopen onze producten in Zwitserland via verschillende distributiekanalen - OTC, klinische / ziekenhuiszorg, tandheelkundige zorg - en werken met een hooggekwalificeerd en ervaren verkoopteam.​ We commercialiseren ook veel van onze producten samen met langdurige partners en distributeurs in meer dan 40 landen. Onze geografische focus ligt op Europa, het Midden-Oosten en Azië. 

  In Zwitserland zijn onze producten altijd exclusief in de vakhandel verkrijgbaar geweest.

  WILD-PHARMA | Een familiebedrijf met een schat aan ervaring

  Wild-Pharma uit Zwitserland een famielbedrijf

  Zoals onze naam verraadt, wordt Dr. Wild & Co. AG gerund door de familie Wild, die geworteld is in de regio van Bazel en die zich sinds de oprichting volledig heeft toegewijd aan het bedrijf. Deze persoonlijke betrokkenheid en ondernemersverantwoordelijkheid blijkt uit het feit dat het bedrijf nog steeds voor 100% familiebezit is. Bovendien wordt het vanaf het begin beheerd door familieleden, zowel op strategisch als operationeel niveau. In 2017 namen Marcel Wild en Christoph L. Wild, familieleden van de derde generatie, het roer over. Ze sturen het familiebedrijf dynamisch naar de toekomst met nieuwe strategieën en veel passie en enthousiasme.

  Wild-Pharma heeft een mooi productportfolio met veel highlights.

  Mondverzorging

  Dr. Wild onderhouden sinds de jaren veertig een nauwe, zeer constructieve samenwerkingsrelatie met tandheelkundige klinieken en praktiserende tandartsen. Hierdoor hebben we een uniek uitgebreid portfolio van innovatieve tandpasta's, gels, mondspoelingen en mondwater kunnen ontwikkelen in onze eigen in-house faciliteiten. Aanvullende hulpproducten zoals sprays, tandzijde en sticks maken ons portfolio compleet. 

  De producten worden verkocht in Zwitserland en 40 andere landen onder de merknamen Tebodont® , Emoform® , Emofluor® , Depurdent® en Emofresh®​ Dankzij hun innovatieve formules bieden ze uitstekende tandverzorgingsoplossingen voor dagelijks gebruik, om speciale behoeften en problemen aan te pakken (bijv. Gevoelige tanden, tandvleesproblemen) en voor algemene mondzorg.

  Productie

  De kwaliteit van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten dan ook veel belang aan hoogwaardige en schone productiemethoden van onze producten. Productie door dubieuze fabrikanten of in dubieuze landen is voor ons familiebedrijf uitgesloten - daar staan ​​wij voor met onze naam. Blijf lezen voor meer informatie over de productie van onze belangrijkste mondverzorgingsproducten en onze geneesmiddelen (inclusief voedingssupplementen).


  «Swiss and Wild Made» - langdurige, lokale, eigen productie van ons assortiment mondverzorgingsproducten

  Als familiebedrijf hebben we er altijd naar gestreefd om zoveel mogelijk van onze producten in onze eigen fabriek in Zwitserland te produceren. De bouw en opening van onze nieuwe fabriek in Muttenz, Zwitserland in 2007, onderstreepten deze toewijding aan lokale productie op lange termijn van onze producten. Met name onze tandpasta's, gels, mondspoelingen en mondspoelingen in ons Oral Care-assortiment worden door ons in Zwitserland geproduceerd. Dit betekent dat onze tandpasta's, gels, mondspoelingen en mondspoelingen in het Oral Care-assortiment niet alleen «Swiss Made» maar «Wild Made» zijn.

  De enige uitzonderingen zijn bepaalde tandpasta's die worden geproduceerd voor export naar het Midden-Oosten, de lokale productie van bepaalde tandpasta's in Frankrijk (voor de Franse markt) en de productieprocessen van licentiehouders in India (voor de Indiase markt), Thailand (voor de Thaise markt) en Egypte (voor de Egyptische, Marokkaanse, Syrische en Irakese markten). Al deze externe producenten volgen uiteraard volledig onze productierichtlijnen en zijn onderhevig aan onze monitoring.

  «Swiss Made» of «Made in the EU» - contractproductie van onze geneesmiddelen in Zwitserland en de EU

  Het familiebedrijf heeft de productie van zijn geneesmiddelen en ons veganistische voedingssupplement, de Vitamin D Wild Capsules , toevertrouwd aan gespecialiseerde en ervaren contractfabrikanten met een uitstekende reputatie. Als houder van de vergunning voor het in de handel brengen in Zwitserland controleren en inspecteren we onze partners regelmatig en onderhouden we een constante professionele en regelgevende dialoog met hen. 

  De meeste van deze langdurige partners zijn gevestigd in Zwitserland. Waar dit niet haalbaar is, werken we samen met producenten in even sterk gereguleerde EU-landen: Italië, Frankrijk en Portugal. Dit betekent dat al onze geneesmiddelen ofwel « Swiss Made» of «Made in the EU» zijn - in het voordeel van onze klanten. Ons veganistische voedingssupplement, de Vitamin D Wild Capsules - Vegan, is geheel « Swiss Made».

  Ontwikkeling

  Zoals altijd ontwikkelt ons familiebedrijf voortdurend nieuwe producten en verbetert het zijn bestaande portfolio in plaats van alleen producten van derden te kopen. En dat zal het in de toekomst blijven doen. De drive om nieuwe, innovatieve producten te creëren ten behoeve van onze patiënten en klanten is een belangrijke motor van onze groei. We schrikken er niet voor om interessante technologieën in licentie te geven om ons portfolio naar een hoger niveau te tillen.

  Een blik op ons huidige portfolio en onze laatste innovaties bevestigt duidelijk dat ontwikkeling verankerd is in het DNA van ons bedrijf.

  Vitamine D-capsules - Begin 2019 lanceerde ons familiebedrijf het eerste veganistische vitamine D-supplement in Zwitserland: de Vitamine D-capsules - Vegan . We hebben het innovatieve supplement ontwikkeld in samenwerking met een Zwitserse partner. Het product vult een aanzienlijk gat in de vitamine-inname van mensen die een veganistisch dieet volgen. Natuurlijk profiteren ook gezondheidsbewuste mensen die zich niet houden aan de veganistische levensstijl van het supplement.
  Mondverzorging. We hebben onze tandpasta's, gels, mondspoelingen en mondspoelingen ontwikkeld en met succes gelanceerd in samenwerking met onze innovatieve medewerkers en in wetenschappelijke dialoog met en met steun van verschillende universiteiten, praktiserende tandartsen en commerciële partners zoals Credentis AG (die ons zo vriendelijk toestonden om een ​​licentie voor Curolox® te kopen). , een innovatieve technologie op basis van peptiden). Deze producten, ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek van ons familiebedrijf, vormen een belangrijk onderdeel van ons huidige binnenlandse en internationale portfolio. 

  Vitamine D maandelijkse dosis. In samenwerking met de Universiteit van Zürich heeft ons familiebedrijf een vitamine D-supplement ontwikkeld dat maandelijks in plaats van dagelijks moet worden ingenomen. Het product werd in 2016 met succes op de Zwitserse markt gelanceerd. Het vervangt het dagelijkse gebruik van een vitamine D-supplement binnen zijn indicatiegebied en is een belangrijke innovatie voor patiënten wat betreft therapietrouw en gemak.

  Wild Pharma, toegewijd aan uw leven sinds 1932

   

  De merken van WILD-Pharma

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking