Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Bestellen bij Trophax staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethodes. Veilig houdt in dat niemand je gegevens kan zien of misbruiken.

  Onze betalingen worden verwerkt via Mollie betaalsystemen. 

   Betalingen via veilige Mollie afrekensystemen

   

  Onze betalingsmethode zijn:

  Al betalingsmethode van NatuurlijkBeterSlapen.nl

  iDEAL

  Door te kiezen voor iDEAL kun je zonder extra kosten direct online betalen. iDEAL is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van uw betaling kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

  Hoe werkt iDEAL?

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen bij ons afrekenen. Je rekent af in jou vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

  iDEAL is geschikt voor ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, Van Lanschot en Triodos Banks. Met iDEAL betaal je jouw bestelling zonder extra kosten.

  Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst kies je bij de betaalopties voor de betaalwijze iDEAL en selecteer daarna jouw bank.

  Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.

  Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en jouw bestelling wordt door ons verwerkt. Je ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling en van jouw betaling.

   

  MasterCard / Visa

  Indien je wenst te betalen met een creditcard, dan kan dit met Visa of MasterCard. Via Omnikassa kun je jou creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

  Hoe werkt een online creditcard betaling?

  Je plaatst jou bestelling en kiest voor betaling middels creditcard.

  Bij betaling vul je jouw creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en vind je meestal aan de achterzijde van jouw creditcard.

  De gegevens worden naar jouw creditcardmaatschappij verstuurd. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hiervan bericht. Als de transactie niet is geautoriseerd, worden koper en shop op de hoogte gesteld. Het is aan hen om een andere manier van betaling voor het afhandelen van de transactie te zoeken.

  In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie jouw creditcardmaatschappij).

  De stappen worden in korte tijd doorlopen. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vinden doorgaans plaats binnen vijftien seconden.

  Wij weten soms pas de volgende dag of de transactie is geaccepteerd door de creditcard maatschappij. Dit vertraagt de verwerking van de bestelling.

   

  V PAY

  V PAY, de SEPA debetkaart van VISA Europe, wordt door veel Europese banken waaronder veel Duitse banken uitgegeven. Je kunt met een V PAY debetkaart eenvoudig betalen met V PAY, omdat daar het 16 cijferig kaartnummer al wordt vermeld op de pas. Het betaalproces van V PAY komt overeen met dat van de creditcards MasterCard en Visa.

  Hoe werkt V PAY?

  Nadat je heeft gekozen voor V PAY, vult deze zijn kaartgegevens, 16 cijferig kaartnummer en vervaldatum (indien verplicht) in op de beveiligde betaalpagina van Rabo OmniKassa. Deze gegevens worden online geverifieerd op geldigheid en frauderisico. Nadat je de online betaling met PAY heeft goedgekeurd, belandt deze op de afrekenpagina van onze website. Hier wordt de betaling bevestigd en de transactie afgerond.

   

  Bancontact / Mister Cash (België)

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

  Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

  Belgische betaalmethode via Bancontact / Mister Cash

    

  Bankoverschrijving / overboeking

  Kies je voor deze betaalmethode, dan ontvang je automatisch van ons een factuur, waarvan je het bedrag via een reguliere bankoverschrijving voldoet. Omdat wij moeten wachten op jouw betaling, zal de verwerking van uw bestelling meer tijd in beslag nemen dan via de betaalmethode iDEAL of Creditcard.

  Op welk rekeningnummer kan ik mijn bestelling via bankoverschrijving betalen?

  Wanneer je kiest voor betaling via bankoverschrijving, kun je op het volgende rekeningnummer jou betaling doen:

  T.n.v.: Trophax

  Rekeningnummer:

  IBAN: NL38RABO0326533478

  BIC: RABONL2U

  Let op, vermeld bij jou betaling altijd het ordernummer.

   

  Wat is een IBAN-code?

  IBAN staat voor “International Bank Account Number” en wordt gebruikt om internationale transacties tussen rekeningen en banken in verschillende landen vlotter te laten verlopen.

  Een IBAN nummer bestaat uit maximaal 34 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 3 delen.

  De eerste 2 letters betreffen de landcode, de volgende 2 cijfers vormen een controlegetal en de overige cijfers vormen het (al dan niet aangevulde) nationale rekeningnummer.

  Wat is een BIC-code?

  BIC staat voor “Bank Identifier Code”. Deze code gebruikt men om banken te identificeren bij internationale betalingen. Een andere oudere benaming voor de BIC-code is het “SWIFT-adres”. Een BIC-code bevat 8 of 11 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 4 delen.

  Wanneer moet ik betalen als ik voor bankoverschrijving kies?

  Je kunt het beste zo snel mogelijk betalen, aangezien wij jouw bestelling pas verwerken wanneer de betaling ontvangen is. Indien je jouw bestelling zo snel mogelijk wenst te ontvangen, kun je beter gebruik maken van een online betaling zoals iDEAL.

  Als je kiest voor een bankoverschrijving, heeft u 2 weken de tijd om te betalen. Bij het finaliseren van de bestelling wordt er een e-mail met de betalingsinstructies naar jou opgegeven e-mailadres verstuurd. Daarin staan alle gegevens die u nodig heeft voor de bankoverschrijving zoals:

  Het rekeningnummer

  De IBAN-code

  De BIC-code

  Het ordernummer van uw bestelling dat je moet opgeven in de omschrijving.

   

  Heb je nog vragen of heb je hulp nodig met betalen? Neem dan contact met ons op.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking