Sluiten

Categorieën

Filters

  SnorBan

  SnorBan snurkbeugel SnorBan werd opgericht in 1996 in Denemarken met als doelstelling om snurkers en hun bed partners te helpen bij de verstoorde nachten en de verloren slaap in verband met snurken en zo weer een rustige slaap te creëren. Het SnorBan mondstuk werd ontwikkeld om chronische snurkers en hun partners te helpen een betaalbare man Toon meer

  Merken

  Filter Snurken

  Prijs

  -
  1 Product
  Anti Snurk beugel

  Anti Snurk beugel

  SnorBan is een revolutionair gepatenteerd product dat ontworpen is om je te laten stoppen met snurken. De SnorBan geeft je elke nacht een gezonde en goede nachtrust zonder te snurken. Zowel jij als je partner weer uitgerust wakker worden!

  Op voorraad
  € 54,95

  SnorBan snurkbeugel

  SnorBan werd opgericht in 1996 in Denemarken met als doelstelling om snurkers en hun bed partners te helpen bij de verstoorde nachten en de verloren slaap in verband met snurken en zo weer een rustige slaap te creëren.

  Het SnorBan mondstuk werd ontwikkeld om chronische snurkers en hun partners te helpen een betaalbare manier te vinden om te stoppen met snurken. Alleen SnorBan ® is de originele wetenschappelijk geteste oplossing voor snurken, aanbevolen door medische deskundigen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking