Sluiten

Categorieën

Filters
  FreshGuard

  FreshGuard

  FreshGuard FreshGuard-producten worden gedistribueerd door SleepRight (Europe). Het bedrijf distribueert ook knarsbitjes en andere producten van het SleepRight-merk in de hele Europese Unie. Zij verkopen niet alleen geweldige producten, maar zijn ook gericht op het beïnvloeden en ondersteunen van professionals in de gezondheidszorg door bewustwo Toon meer

  Merken

  Filter Snurken

  Filter Tandenknarsen

  Prijs

  -
  1 Product
  Bruistabletten Reisset - 4 stuks

  Bruistabletten Reisset - 4 stuks

  Met de FreshGuard bruistabletten kun je dagelijk...
  Op voorraad
  €3,95

  FreshGuard

  FreshGuard-producten worden gedistribueerd door SleepRight (Europe). Het bedrijf distribueert ook knarsbitjes en andere producten van het SleepRight-merk in de hele Europese Unie.

  Zij verkopen niet alleen geweldige producten, maar zijn ook gericht op het beïnvloeden en ondersteunen van professionals in de gezondheidszorg door bewustwording van gezondheidszorgkwesties en hun aandeel in de gemeenschap.

  FreshGuard missie is om duurzame relaties met onze klanten, zorginstellingen en gemeenschappen te ontwikkelen op basis van basiskwaliteiten: inzicht krijgen in hun behoeften en zorgen, integer en eerlijk zaken doen en innovatieve producten leveren die voordelen en echte waarde bieden.

   

  FreshGuard reinigingstabletten

  Als u een tandheelkundig of oraal hulpmiddel draagt, is het u misschien opgevallen dat het na verloop van tijd er lelijk uitziet en onrein aanvoelt, zelfs na regelmatig reinigen met mondwater of tandpasta. Behalve dat het lelijk is, kan uw apparaat ook een verborgen gevaar vormen in de vorm van bacteriële groei die niet met het blote oog wordt waargenomen. Alle mondbeschermers, tandbeschermers, houders en andere tand- en mondapparatuur zijn een perfecte voedingsbodem voor bacteriegroei, die zich snel kan vermenigvuldigen als ze niet goed wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd.

   

  Klinisch bewezen en geteste reiniging

  Onze FreshGuard bruistabletten zijn speciaal ontwikkeld om diep schoon te maken, vlekken te verwijderen en uw tandheelkundige of orale apparatuur te desinfecteren, 99,99% van alle bacteriën te doden (klinisch bewezen en getest in overeenstemming met DIN EN 1040) en een frisse, schone smaak te hebben.

  Geschikt voor alle tandheelkundige en orale apparaten, waaronder: gebitsbeschermingen met bruxisme, tandbeschermers, snurkende mondstukken, sportbeschermers, TMJD-apparaten, verwijderbare houders en verwijderbare apparaten.

  We raden aan om uw apparaat ten minste eenmaal per week diep schoon te maken en te desinfecteren met FreshGuard.

   

  Opmerking certificaat:

  FreshGuard®-tabletten zijn gecertificeerd als een medisch hulpmiddel voor klasse 2b-apparatuur, wat betekent dat het product onafhankelijk is getest als een antibacterieel en desinfecterend product. Er zijn andere reinigingstabletten op de markt, waar fabrikanten zichzelf hebben gecertificeerd volgens klasse 1-norm, met claims zoals 'reinigt'. Deze fabrikanten kunnen niet beweren dat hun product antibacterieel en ontsmet is, wat alleen kan worden gedaan wanneer producten zijn getest en gecertificeerd volgens klasse 2b-standaard.

   

  Productinformatie Bruistabletten FreshGuard:

  FreshGuard bruistabletten zijn speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen en desinfecteren van alle mond- en tandheelkundige apparatuur, waaronder: gebitsbeschermingen met bruxisme, gebitsbeschermingen, snurkende mondstukken, sportbeschermers, verwijderbare houders, verwijderbare beugels en TMJD-apparaten.

  Tabletten zijn verpakt in folie en verkrijgbaar in een verpakking van 16 en een handig 4-pak voor gebruik tijdens het reizen.

  We raden aan om uw apparaat ten minste eenmaal per week diep schoon te maken en te desinfecteren met FreshGuard.

   

  Ingrediënten (INCI):

  Kaliumcarbonaat, natriumbicarbonaat, citroenzuur, natriumcarbonaat, sorbitol, VP / VA-copolymeer, natriumlaurylsulfaat, natriumlaurylsulfoacetaat, aroma, CI 73015.

   

  Waarschuwing:

  Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden. Plaats geen tablet of reinigingsoplossing in de mond. Als een tablet of reinigingsoplossing per ongeluk wordt ingeslikt, NIET laten braken. Zoek onmiddellijk medisch advies.


  Gebruiksaanwijzingen FreshGuard Reiningingstabletten

  1. Verwijder voedseldeeltjes uit uw apparaat onder stromend water en gebruik indien nodig een tandenborstel.
  2. Voeg 1 tablet toe aan een beker met 100 - 200 ml warm (35 ° C) water. Gebruik geen kokend water.
  3. Dompel het apparaat volledig in de oplossing en laat het 3 minuten weken om het te reinigen en op te frissen en nog eens 15 minuten om te desinfecteren. Het is veilig om een ​​nacht te laten weken.
  4. Spoel het apparaat grondig met schoon water voordat u het in de mond doet.

   

  Bekijk hier onze FreshGuard bruistabletten collectie:

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking