Sluiten

Categorieën

Filters
  Categorieën

  EMOFORM | Dr. Wild & Co

    Emoform tandpasta van Dr.Wild & Co. AG     Dé effectieve tandpasta speciaal voor gevoelige tanden, - tandvlees en - tandhalzen. In 2019 zijn de bestaande EMOFORM tandpasta’s (die al meer dan 80 jaar op de Neder­landse markt verkrijgbaar zijn) totaal vernieuwd en er wordt een hele nieuwe versie geïntroduceerd, namelijk de EMOFOR Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Emoform tandpasta van Dr.Wild & Co. AG

   

  EMOFORM DIAMANT tandpasta

   

  Dé effectieve tandpasta speciaal voor gevoelige tanden, - tandvlees en - tandhalzen.

  In 2019 zijn de bestaande EMOFORM tandpasta’s (die al meer dan 80 jaar op de Neder­landse markt verkrijgbaar zijn) totaal vernieuwd en er wordt een hele nieuwe versie geïntroduceerd, namelijk de EMOFORM Diamant met fluoride en hele fijne diamantdeeltjes.

   

  Indicaties voor gebruik van EMOFORM tandpasta:

  • Bij gevoelige tanden
  • Bij gevoelig en gemakkelijk bloedend tandvlees
  • Bij open tandhalzen en bij warmte-, koude-, zoet- en zuurgevoeligheid
    

  Werking EMOFORM tandpasta:

  Talrijke studies hebben bewezen dat kaliumnitraat een zeer effectief middel is tegen gevoelige tandhalzen. Dit gaf de wereldwijd gerespecteerde Amerikaanse voedings- en geneesmiddelen in­spectie – de FDA – aanleiding om kaliumnitraat als enig werkzaam middel tegen gevoelige tandhals en tegen warmte-, koude-, zoet- en zuurgevoeligheid te erkennen.

  Bovendien bevat EMOFORM hoge concentraties mineraalzouten waardoor plakvorming voorkomen wordt, de tandvleesoppervlakte verhardt, ontstoken en licht bloedend tandvlees tegengegaan wordt en zodoende parodontitis wordt voorkomen. De hoge concentratie mineraal­zouten heeft ook een remmende werking op bacteriëngroei.

  Door de hoge concentratie aan anorganische zouten in EMOFORM, wordt de tandpasta licht alkalisch, hetgeen ook invloed heeft op het speeksel. Dit licht alkalisch speeksel neutraliseert de door de bacteriën gevormde zuren die schadelijk zijn voor het gebit en cariës bevorderen.

  De overige stoffen in EMOFORM zorgen ervoor, dat gebit en tandvlees grondig worden gereinigd, zonder echter daarbij de glazuurlaag aan te tasten.

   

  EMOFORM tandpasta colletie

  EMOFORM tandpasta collectie:

  In Nederland is EMOFORM verkrijgbaar in drie soorten:

  • met fluoride - SENSITIVE
  • zonder fluoride - GUM CARE
  • met fluoride en diamant deeltjes - DIAMANT

   

  EMOFORM tandpasta FDA erkend

  Kaliumnitraat met fluoride is het enige middel dat door de FDA als werkzaam middel erkend wordt ter behandeling van gevoelige tanden en ter voorkoming van cariës.

   

  EMOFORM DIAMANT Tandpasta = NIEUW!

  De unieke Diamant Formule met zeer fijne diamant deeltjes reinigt zachtjes en diep de oppervlakte van de tanden zonder de gevoelige delen te irriteren.

  DIAMANT tandpasta EMOFORM

  Deze nieuwe tandpasta voldoet niet alleen aan de bestaande eigenschappen van dit merk maar reinigt ook nog eens zonder irrita­ties of aantasting het tandglazuur en maakt aansluitend de tanden ook nog eens natuurlijk wit. Dus geen filmster-glimlach zonder chemische of enzym bleekmiddelen maar op een natuurlijke manier komt de eigen witte tandenkleur te voor­schijn. Een uniek concept!

   

  Samenstelling EMOFORM® DIAMANT met fluoride en diamantdeeltjes (=NIEUW):

  Glycerin, Silica, Propylene Glycol, Xylitol, PEG-8, PEG-40-Hydroge­nated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Dipotassium Phosphate, Aroma, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Rebaudioside A, Sodium Fluoride (1´ppm F), Diamond Powder, C.I. 42090, Limonene, RDA ca. 30, pH ca. 7

   

  EMOFORM SENSITIVE Tandpasta

  Tandpasta met kaliumnitraat en fluor voor gevoelige tanden voor dagelijks te poetsen.

  Emoform Sensitive helpt bij de hypergevoeligheid van de tanden (bijv. bij pijnlijk contact met hete- of koude temperaturen of als men poetst) te voorkomen en te reduceren. In aanvulling op deze informatie bevordert de Emoform Sensitive tandpasta de remineralisatie van het glazuur en helpt aldus gaatjes te beperken.

  Niet gebruiken door kinderen onder de 12 jaar.

  Het wordt aanbevolen om de tanden na iedere maaltijd te poetsen en regelmatig een tandarts te bezoeken.
   

  Samenstelling EMOFORM® SENSITIVE met fluoride:

  Natrii monofluorophosphas, Kalii nitras, Titanii dioxidum, Natrii chloridum, Natrii sulfas anh., Kalii sulfas, Natrii laurylsulfas, Saccha­rinum, Corrigentia, Aromatica, Excipientia.

   

  EMOFORM GUM CARE Tandpasta

  Tandpasta met minerale zouten voor gevoelig tandvlees.

  Emoform Gum Care beschermt het tandvlees en helpt om het tandvlees gezond te houden.
  Poets uw tande 3 x per dag met Emoform Gum Care en masseer de pijnlijke gebieden met uw tandenborstel. Vraag uw tandarts, drogist of apotheker om meer advies.

   

  Samenstelling EMOFORM® GUM CARE speciaal tandpasta zonder fluoride:

  Kalii nitras, Calcii carbonas praec., Magnesii subcarbonas levis, Natrii hydrogencarbonas, Natrii chloridum, Natrii monophosphat , Kalii sulfas, Natrii laurylsulfas, Sac­charinum, Corrigentia, Aromatica, Excipientia.

   

  Gebruiksaanwijzing EMOFORM:

  • Tanden en kiezen met een zachte tot middelharde borstel behandelen, bij voorkeur 3 maal daags na de maaltijd.
  • Bij sterke overgevoeligheid kan EMOFORM met de vinger op het tandvlees worden aangebracht en licht worden ingemasseerd, waarbij men de pasta 1-2 minuten laat intrekken.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

   

  EMOFORM ® is verkrijgbaar bij uw drogist, apotheek, reformwinkel en webshops.

   

  * = de fabrikant is graag bereid u nadere informatie te verstrekken over deze producten.
  FDA is de Food & Drug Administration in de USA, wereldwijd erkent als de autoriteit op het gebied van gezondheids-producten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking